Ben jij een AI- en Data Science Engineer en lijkt het jou leuk om innovatieve AI-oplossingen en Data Sciense use cases te onderzoeken die klanten helpen bij het transformeren van hun bedrijfsprocessen?

Als AI- en Data Science engineer ben je een sleutelspeler binnen ons team. Je werkt intensief samen met collega’s en klanten om hun uitdagingen te doorgronden en levert maatwerk advies om AI-oplossingen succesvol te implementeren. Met jouw innovatieve aanpak maak je het verschil in de digitale transformatie van onze klanten.

Wat je effectief doet

  • Onderzoek en Ontwikkeling: Verantwoordelijk voor het identificeren en onderzoeken van nieuwe AI- en data science use cases. Je ontwikkelt proof of concepts (PoC’s) en prototypes om de haalbaarheid van deze oplossingen te testen. Daarnaast voer je experimenten uit om de prestaties van AI-modellen en algoritmen te evalueren. In eerste instantie werk je aan interne projecten, die dienen als showcase voor mogelijke klantoplossingen.
  • Productontwikkeling: Verfijnen van prototypes en opschalen naar productieklare oplossingen die geschikt zijn voor grootschalig gebruik. Daarnaast werk je nauw samen met onze Data-Engineers om AI-oplossingen naadloos te integreren in bestaande systemen en platforms. Je zorgt ervoor dat de uiteindelijke AI-oplossingen robuust en schaalbaar zijn, zodat ze volledig voldoen aan de eisen en verwachtingen van de klant.
  • Data-analyse en Modellering: Verzamelen, verwerken en analyseren van grote datasets om waardevolle inzichten te verkrijgen. Je ontwikkelt en implementeert machine learning-modellen en algoritmen om complexe problemen op te lossen. Daarnaast voer je voortdurend monitoring en optimalisatie van deze modellen uit om de prestaties continu te verbeteren.
  • Documentatie en Rapportage: Documenteren van ontwikkelingsprocessen, modellen en methodologieën. Je bereid gedetailleerde rapporten en presentaties voor om bevindingen en aanbevelingen te communiceren aan interne en externe belanghebbenden. Daarbij zorg je voor duidelijke en beknopte documentatie voor toekomstige referentie en kennisoverdracht.

Wat wij van jou vragen

  • Een afgeronde universitaire opleiding in een relevant vakgebied zoals Econometrie, Computer Science, Data Science, Kunstmatige Intelligentie of een vergelijkbare richting.
  • Grondige kennis van machine learning-algoritmen, statistische analyse en datamodellering.
  • Ervaring met programmeertalen zoals Python, R, en tools zoals TensorFlow, PyTorch, of vergelijkbare frameworks.
  • Uitstekende probleemoplossende vaardigheden en het vermogen om innovatieve oplossingen te ontwikkelen.
  • Sterke communicatie- en samenwerkingsvaardigheden om effectief met klanten en teamleden te werken.
  • Ervaring met cloud computing platforms zoals AWS, Azure of Google Cloud is een pluspunt.

Hoe jij dit aanpakt

Je bent nieuwsgierig, gaat altijd op zoek naar oplossingen en zit vooral graag met je neus in statistische analyses en data modellen. Als AI / Data Science Engineer ben je betrokken en voel je de verantwoordelijkheid voor het werk wat je doet. Voor onze klanten, onze mensen én ons bedrijf.

Je werkt pro-actief en weet altijd de juiste vragen te stellen. Zo begrijp je snel en volledig wat een klant van jou verwacht. Tenslotte beschik je over een flinke dosis gezond verstand en heb je een goed gevoel voor humor. Samen is leuker, verbinding met je team is belangrijk en successen worden gevierd.

Wat wij jou bieden

Bij Intodata staan onze kernwaarden centraal: capabel, integer en no-nonsense. We handelen altijd met integriteit en nemen verantwoordelijkheid. Samen is het leuker en realiseren we geweldige resultaten.

Intodata is een team van data engineers met een menselijke aanpak. Je geniet bij ons van een open cultuur, flexibele werktijden en volgende voordelen:

  • Professionele en Persoonlijke Ontwikkeling: Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor professionele groei, inclusief toegang tot opleidingen en certificeringen die je helpen voorop te blijven in je vakgebied.
  • Competitief Salaris en Voordelen: Een marktconform salaris, leaseauto of mobiliteitsbudget, pensioenregeling, telefoon en internetvergoeding en tal van kortingen en voordelen vanuit de Cronos Groep
  • Werkflexibiliteit: Met opties voor flexibele werktijden en thuiswerken, bieden wij de balans die je nodig hebt om zowel professioneel als persoonlijk te bloeien.
  • Innovatieve Werkomgeving: Je komt te werken in een dynamische omgeving waar innovatie voorop staat. Onze projecten zijn divers en bieden de kans om te werken met de nieuwste technologieën en methodieken.

Fijne werkomgeving, goede condities

Vanuit ons mooie kantoor in Amsterdam werken we voor de mooiste merken, bedrijven en organisaties in heel Europa. Als onderdeel van de Cronos Groep beschikken we ook over fijne werkplekken in Breda en Antwerpen. Binnen deze groep is Intodata een compact, overzichtelijk bedrijf waar jij nog echt het verschil kunt maken, maar dus wel met de zekere condities die een grote werkgever je kan bieden. Er zijn daarom ook veel mogelijkheden om je te ontwikkelen: in je werk en persoonlijk.

Ben je enthousiast over deze functie en wil je meer weten?

Ben je klaar om bij een vooruitstrevend bedrijf aan de slag te gaan waar jouw werk direct impact heeft op de bedrijfsvoering van onze klanten? Solliciteer dan nu bij Intodata Nederland BV en zet de volgende stap in je carrière. We zijn benieuwd wat je ons team kunt brengen!

Wil je meer weten over deze rol of over Intodata? Je kunt onze talent engineer, Sanne, bereiken via: jobs@intodata.nl , ze vertelt je graag meer!